Världsledande lackskydd till din ögonsten

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa keramiska lackskydd – 7H Ceramic. Ge din nya bil den kärlek den förtjänar, så garanterar vi en lack som under lång tid framåt kommer se lika vacker ut som dagen du hämtade din nya ögonsten hos oss.

7H Ceramic är en unik kombination av världsledande produkter och ett hantverk som få bemästrar. Med högsta precision, en tränad blick och lång erfarenhet av bilvård applicerar våra utbildade lacktekniker en mycket slät, högblank och hållbar beläggning som skyddar din bil under lång tid framåt.

7H Ceramic
Ett hantverk.

Produkten & hantverket

7H Ceramic stärker och ökar lackens hårdhet, vilket avsevärt förbättrar reptålighet och skörhet. Färgen får en synbart djupare glans och färg i kombination med en “lätt att rengöra” effekt och ett starkt vattenavvisande lager. När din bil väl har behandlats fastnar inte insekter längre på ytan, färgen skyddas mot vägsmuts, salt, UV-strålning, aggressiva kemikalier, surt regn och allt som normalt skulle minska färgens glans.

Så varför välja 7H Ceramic? Vi vet att alla bilar är olika och åldras, även klar- och metalliclacker. Därför börjar vårt arbete alltid med en noggrann analys av bilens lack och skick. Analysen innebär att vi vet exakt hur vi ska behandla din bil för att uppnå ett resultat i världsklass. En rekondare utan vår precision och kunskap skulle riskera att göra mer skada än nytta på en känslig lack. Vi är så säkra på att resultatet håller absolut högsta kvalitet att vi lämnar 36 månaders garanti.

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Med hjälp av webbanalys och anonymiserad data kan vi fortsätta förbättra upplevelsen för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.