Riktig rekond är ett hantverk

Personligt och kvalitativt utan genvägar

Personligt engagemang är ett återkommande mantra hos oss på 7H Bil. I vår rekonditioneringshall är detta mer tydligt än någon annanstans.

Ett hantverk som från start till mål

I vår rekond gör vi arbetet riktigt från början, grundligt och metodiskt. Vi börjar med en grundlig tvätt, en refinish av lacken, därefter sker en mellanpolering och efter det tar vi bort polerrester med en polish med hårdvax i. Slutligen går vi igenom lacken med en tvåkomponents nanobehandling som ger en skyddande yta mot UV-ljus, kemikalier, salt och fukt. Det är hantverket som gör skillnaden. Noggrannheten tar inte mer tid, men slutresultatet blir desto bättre. Hemligheten ligger i att förstå hur lacken fungerar, att vid polering hålla exakt rätt tryck och i god tid kunna förutsäga när det är dags att avsluta. Då blir resultatet som bäst. Vi ställer höga krav på oss själva och är vi inte nöjda så rullar inte bilen ur hallen.

Miljöcertifierat och garanterat toppresultat

Lämnar du in bilen hos oss för rekond får du alltid 12 månaders garanti avseende lackförseglingen. Vi använder uteslutande miljöcertifierade medel i våra behandlingar.

Bilvård
7H Ceramic

Upptäck vårt marknadsledande lackskydd

Noggrannhet är vårt andranamn vilket går igen i hela företaget. Vår verkstad fungerar som de flesta andra verkstäder med den lilla skillnaden att vi har det överraskande rent och snyggt hos oss. Ordning och reda skapar effektivitet, alla verktyg har sin plats och du som kund kan känna dig trygg med att vi tar hand om din bil på bästa sätt.
I vår verkstad är alla bilar välkomna. Vi är ett prisvärt alternativ till märkesverkstäderna, har samma garantier och minst lika bra service.

Vår verkstad har tack vare trogna kunder vuxit till att bli den största märkesoberoende bilverkstaden i Marks kommun. Vår mångfald inom märkeskunskap är en trygghet för dig.

Välkommen in och testa oss.

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Med hjälp av webbanalys och anonymiserad data kan vi fortsätta förbättra upplevelsen för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.