Vi hjälper dig att sälja din ögonsten.

Vill du sälja din bil?

Är det dags att sälja din ögonsten? Ibland behöver man göra plats i garaget eller livet i stort för nya drömmar eller behov. 

Vi köper din bil eller hittar rätt köpare åt dig

Vi är ständigt på jakt efter fina och välvårdade bilar. Har du en bil i gott skick med bra historik och full dokumentation är vi med största sannolikhet intresserade av att köpa in just din bil. Vi arbetar med såväl direkta inköp till vårt lager som kommissionsförsäljning.

Oavsett hur du väljer att sälja din bil gör vi alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

Sälja din bil.
Säljuppdrag.

Trygg kommissionsförsäljning.

Vi garanterar kvaliteten

När du låter oss sälja din bil ingår vår kunskap, vårt engagemang, vårt internationella kontaktnät, vårt goda rykte och våra inarbetade kundrelationer. Vi går igenom din bil lika noggrant som med våra egna och kan därför garantera kvalitet i alla led. Din bil annonseras, exponeras och säljs sedan på samma exklusiva sätt som vi alltid går tillväga på. När det gäller bilar i den övre premiumklassen är inte lägsta pris viktigast för vår kundkrets. Trygghet och smidighet väger ofta tyngre och det kan vi erbjuda. Sammantaget ger det dig bästa möjliga förutsättningar att få mesta möjliga betalt för din bil.

Låg startkostnad

Vår kommissionsförsäljning bygger på enkelhet. Du betalar en startavgift på 7 995 kr som inkluderar vår noggranna kvalitetsgenomgång (både mekanisk och elektronisk) samt fullständig rekonditionering (både in- och utvändigt). Dessutom ingår fotografering och all annonsering i startavgiften.

Månadshyra till självkostnadspris

När vi sedan ställer upp bilen i vårt showroom övertar vi fullt försäkringsansvar så du kan ställa av den och få utbetalt överskott på fordonsskatt och förutbetald försäkringspremie. Hallhyran är sedan 1.800 kr/månad. Då står din bil snyggt och säkert övervakad med larm, mobillarm, multicom-larm, områdesbevakning, kamerabevakning samt marknadens säkraste förvaring av nycklar.

Du bestämmer men vi enas om pris

Vi kommer att göra allt för att koppla ihop din bil med rätt köpare och få så bra betalt som det bara går. Det ligger i vår natur och det är det vi gör bäst. Naturligtvis bestämmer du som säljare vilket lägstapris du accepterar. Men vi pratar också ihop oss i förväg om vilket pris bilen bör ha för att vara attraktiv på marknaden. När bilen sedan säljs debiterar vi en förutbestämd procentsats som räknas av från försäljningspriset.

Sälj din bil med oss

Vill du sälja din bil med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Med hjälp av webbanalys och anonymiserad data kan vi fortsätta förbättra upplevelsen för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.