Köpa bil hos oss.

En köpupplevelse värd att minnas.

7H Bil – med bilen som livsstil

Redan 2002 bestämde vi oss för att leverera unika, högpresterande premiumbilar till människor med bilen som livsstil. Sedan dess har tusentals noggrant utvalda bilar hittat nya ägare över hela Sverige, ja också ägare utanför landets gränser. 7H Bil har blivit ett begrepp som vi stolt vårdar och bevarar. Precis som du gör med din ögonsten.

Vår noggrannhet särskiljer oss

Varför reser då våra kunder långväga för att hitta sin nya drömbil hos oss? Jo, de har lärt sig att vi uteslutande tillhandahåller de mest korrekta, väldokumenterade och exklusiva objekten på andrahandsmarknaden. Vår noggrannhet särskiljer oss. Det skapar långvariga relationer.

4 av 5 bilar säljs till befintliga kunder

Varje gång vi säljer en bil gör vi det med ett brinnande engagemang. Ibland söker vi upp kundens drömbil på beställning, ibland står den redan i vår hall och väntar på sin rätta ägare. Gemensamt för alla våra objekt är att vi garanterar full dokumentation och komplett historik. Det gör att de flesta av våra kunder återkommer. 4 av 5 bilar säljer vi till kunder som handlat av oss förut. Den 5:e säljer vi till en ny kund eftersom vi växer hela tiden.

Köpa bil hos oss.

Beställ din drömbil

Vi ger oss ut på jakt efter din drömbil.

Sålda bilar

Ferrari, Porsche, Lamborghini och allt annat mellan A och Z.

Tiden går fort när man har roligt. Sedan starten 2002 har vi haft äran att leverera några av bilvärldens mest eftertraktade objekt. Unika, högpresterande premiumbilar till människor med bilen som livsstil. För oss är det en glädje att genom åren fått möta så många otroliga människor som valt att förverkliga sina bildrömmar. 

Idag rullar över femtusen sport- och premiumbilar förmedlade av 7H Bil både i Sverige, våra grannländer och Europa. Några av bilarna som passerat vårt showroom ser du här intill.

Ferrari
SF 90 Stradale
Porsche
918 Spyder
Lamborghini
Huracán Performante
Ferrari
F8 Tributo
Previous slide
Next slide

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Med hjälp av webbanalys och anonymiserad data kan vi fortsätta förbättra upplevelsen för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.