WORKS by 7H

Känn kraften och mångsidigheten hos pickups från Chevrolet och GMC – den ultimata valet för alla dina äventyr och arbetsuppgifter.
Vi på 7H Bil är stolt återförsäljare av de här amerikanska legenderna med både kraft och komfort i fokus.

7H Bil är stolt återförsäljare.

Köp din Chevrolet eller GMC hos 7H Bil

Hos 7H Bil erbjuder vi ett brett utbud av transportbilar och pickups. Med över 20 års erfarenhet och tusentals sålda bilar vet vi att varje behov är unikt. Oavsett om du letar efter en sportbil, SUV eller en kraftfull pickup är vi här för att hjälpa dig att hitta rätt bil.

Vi är stolta återförsäljare av bland annat Chevrolet Silverado och GMC Sierra –  två av marknadens mest pålitliga och komfortabla pickups. Silverado är känd för sin robusta prestanda och rymliga interiör, vilket gör den perfekt för både arbete och fritid. Även GMC Sierra imponerar med sin påkostade design och avancerade teknik, vilket bidrar till en lyxig körupplevelse oavsett terräng. Vilken väljer du?

Gör dig redo för nya äventyr. nya projekt. hämta båten.

Med en Chevrolet Silverado eller GMC Sierra är nästan ingen utmaning för stor. Oavsett om du letar efter en arbetsvarg eller vill
upptäcka ny och otillgängliga miljöer kommer du inte att bli besviken.

Modeller.

Chevrolet Silverado 1500 High Country 6.2 V8 FlexFuel

Med hela 3 500 kg dragvikt och 700 kg i lastvikt är nya Chevrolet Silverado redo för riktiga tunga jobb tack vare sin vridstarka V8 på 6.2 liter. Tillsammans med en nyutvecklad 10-stegad automatlåda, Chevrolets “dynamic fuel management”-teknik, “adaptive ride control”, fyrhjulsdrift och “drive mode selector” finns det få utmaningar som sätter stopp.

Detta i kombination med den stora och rymliga kupén gör Silverado till en fantastiskt komfortabel bil som du och dina medpassagerare kommer att trivas otroligt bra i.

GMC Sierra 1500 Denali 6.2 V8 FlexFuel

GMC Sierra är en fristående modell från samma tillverkare som Chevrolet Silverado,
General Motors, men är ett helt eget märke med en lyxigare touch och design.

GMC Sierra Denali passar dig som vill ha en ännu lyxigare känsla med förhöjd komfort, lägre bullernivå samt invändiga material såsom äkta trä och aluminium som andas hög kvalitet och premiumkänsla.

V8 - som det ska vara.

Kraftfull och effektiv

Vi på 7H Bil erbjuder både Chevrolet Silverado och GMC Sierra med en effektiv och kraftfull V8-motor – 6.2 liter FlexFuel. Vilken väljer du?

Motorn är en vidareutveckling av den legendariska “small block”-motorn med “Dynamic Fuel Management” som kombinerat med den helt nya 10-växlade automatlådan ger en ännu mer effektiv bränsleförbrukning samtidigt som du har kraften när du behöver den.

Vi berättar gärna mer. Kontakta oss.

Telefon

Mail

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Med hjälp av webbanalys och anonymiserad data kan vi fortsätta förbättra upplevelsen för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.